Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Banantærte 2

Banantærte 2, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Tærtebund:
100 g.smør
250 g.hvedemel
100 g.flormelis
1 knsp.salt
2 æggeblommer
 
 Creme:
2 æggeblommer
40 g.sukker
1 spsk.majsstivelse
0.5 vanillestang
2 dl.mælk
 
 Bananmarmelade:
2 meget modne bananer
2 lime saften heraf
100 g.brun farin
0.5 tsk.kanel
2 spsk.rom
 
 Øverst:
2 faste bananer
1 limefrugt
1 spsk.brun farin
1 spsk.flormelis
 
 Tilbehør:
 flødeskum
 


Opskrift:

Tærtebund:
Hak smørret i melet og ælt det sammen. Tilsæt flormelis og salt. Lav en fordybning i melblandingen og hæld æggeblommerne heri. Saml dejen. Lad dejen hvile koldt et par timer inden den rulles ud og lægges i tærteformen. Bag bunden 15 min. ved 200 grader.

Creme:
Pisk æggeblommerne med sukker, tilsæt majsstivelse. Kog mælken med den flækkede vanillestang i 5 min. Tag vanillestangen op, pisk ½ dl af den kogende mælk i æggene og hæld dette tilbage i mælkegryden. Lad cremen blive tyk over svag varme.

Bananmarmelade:
Mos bananerne og kog dem til en tyk marmelade sammen med limesaft, farin og kanel. Smag til med rom. Smør tærtebunden med et lag bananmarmelade, læg et tyndt lag kagecreme over og dæk overfladen med bananskiver, dryp limesaft og drys med 1 spsk farin.

Sæt tærten under en varm grill et par minutter til sukkeret er karamelliseret. Drys med flormelis.

Server tærten med koldt flødeskum




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12340 gange,
og udskrevet 156 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Maria ;)  -  2010-05-16 11:16:01
Der er da godt nok mange ingredienser i !!!! Men jeg tror at den vil smage meget godt.