Ananaspie under kokoslåg
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel og salt i en skål og findel fedtstoffet ni blandingen. Tilsæt vand og arbejd det hurtigt sammen til en dej. Lad dejen hvile et koldt sted mindst 1 time. Del anansen i både. Skær midterstoken og skrællen af. Skær frugtkød i terninger. Pisk æggene let. Tilsæt sukker, mel og citronsaft og rør ananasen i. Rul dejen ud til en rund plade. Beklæd en pieform, ca 22 cm i diameter med dejen. Lav en høj kant rundt om. Fyld anansblandingen i dejskallen og bag pien ved 175 grader på nederste rille i ca 35 min. Pisk æg og sukker, bland vanillesukker og mælk i og rør kokosmelet i. Tag pien ud efter 35 min og bred kokosmassen jævnt over fyldet. Bages i yderligere 20-25 min.
|
|
Opskriften er vist 9560 gange,
og udskrevet 249 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne