Ananaspie under kokoslåg

Ananaspie under kokoslåg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Pie

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Dej:
2.5 dl.hvedemel
0.25 tsk.salt
100 g.smør
2 spsk.vand
 
 Fyld:
1 Ananas, frisk stor
2 æg
3 spsk.hvedemel
2 dl.sukker
1.5 spsk.citronsaft
 
 Kokoslåg:
1 æg
0.75 dl.sukker
0.5 tsk.vanillesukker
2 spsk.mælk
5 dl.kokosmel
 
Opskrift:
Bland mel og salt i en skål og findel fedtstoffet ni blandingen. Tilsæt vand og arbejd det hurtigt sammen til en dej. Lad dejen hvile et koldt sted mindst 1 time. Del anansen i både. Skær midterstoken og skrællen af. Skær frugtkød i terninger. Pisk æggene let. Tilsæt sukker, mel og citronsaft og rør ananasen i. Rul dejen ud til en rund plade. Beklæd en pieform, ca 22 cm i diameter med dejen. Lav en høj kant rundt om. Fyld anansblandingen i dejskallen og bag pien ved 175 grader på nederste rille i ca 35 min. Pisk æg og sukker, bland vanillesukker og mælk i og rør kokosmelet i. Tag pien ud efter 35 min og bred kokosmassen jævnt over fyldet. Bages i yderligere 20-25 min.


karakterer:
Opskriften er vist 8649 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu