Smuldr gæren ned i en skål.
Smelt fedtstoffet, tilsæt mælk og vand og opvarm det til det er håndvarmt.
Hæld det over gæren og rør til gæren er opløst.
Bland mel, hjortetaksalt og sukker, kom det i skålen og bland det med væsken.
Arbejd dejen smidig på et melet bord.
Lad den hæve med et klæde over i ca. 30 minutter.
Del dejen i 2 dele og rul hver del ud til en firkant, ca 35x50 cm.
Bland marcipan og æg og bred det ud over dejen.
Bland kanel, vanillesukker og sukker og drys det ud over marcipanen.
Rul dejen sammen til to faste ruller.
Skær rullerne i 2 cm. brede skiver og læg skiverne i små papirsforme med snitfladen opad.
Lad dem hæve på en bageplade i 30 minutter.
Pensl med sammenpisket æg og drys med perlesukker.
Bag sneglene ved 225 grader i ca. 8-10 minutter.
Tips:
Frosne snegle kan tøes op i en 200 grader varm ovn i ca 10 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 19222 gange, og udskrevet 640 gange.
Kommentarer
Jacob - 2010-10-11 18:13:03 Kedelig. for meget kanel og for lidt snask.
Tanja - 2010-08-18 10:27:02 hvilke papirsforme er det man skal lægge sneglene i??
Mona - 2007-02-09 17:57:36 De smager vildt godt og er nemme at lave
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider