Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brød med revne grønsager

Brød med revne grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
25 g.gær
5 dl.yoghurt
15 dl.hvedemel
1 reven gulerod
2 revne rødbeder
 


Opskrift:

Rør gæren ud i yoghurt, der har stuetemperatur. Tilsæt halvdelen af melet. Lad eventuelt denne dej stå i stuetemperatur natten over, så bliver brødet bedre. Næste dag blandes resten af melet, gulerod og rødbeder i. Tilsæt evt. en anelse vand. Ælt dejen godt igennem. Dæk dejen med et rent klæde og lad den hæve i en skål i ca. 40 minutter. Slå dejen ned, og lad den hæve igen, ca. 20 minutter Ælt dejen forsigtigt igennem og form 2 brød. Læg dem på en melet eller olieret plade. Lad dem hæve 30 minutter. Bag brødene i 35-45 minutter ved 200 grader. Brødet passer fint som tilbehør til vegetariske retter eller til supper.

Tips:

I stedet for gulerod og rødbeder kan tilsættes andre ting som f.eks. tyttebær, kommen, safran, nødder, fennikel eller ost. På den måde kan du anvende den samme opskrift, men altid byde på et nyt brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11848 gange,
og udskrevet 231 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu