Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italiensk brød med frugt og rosmarin

Italiensk brød med frugt og rosmarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
25 g.gær
2.5 dl.vand
2 spsk.olivenolie
1 tsk.salt
2 dl.pinjekerner
1 dl.rosiner
1 dl.tørrede abrikoser
1 spsk.tørret stødt rosmarin
7-8 dl.hvedemel
 


Opskrift:

Smuldr gæren i en skål. Hæld fingervarmt vand, ca. 37 grader i og rør gæren ud i det.

Tilsæt olivenolie, salt, nødder og rosmarin og bland det godt. Kom melet i, men gem lidt til udrulningen. Ælt det godt igennem til en smidig dej og lad derefter dejen hæve i skålen i 30-40 minutter.

Læg dejen ud på bordet, ælt den let og form den til et eller to brød. Lad dem hæve tildækket på en plade i 30-40 minutter. Bag brødene ved 200 grader i ca. 25 minutter. Lad dem køle på en bagerist under et viskestykke.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8781 gange,
og udskrevet 213 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu