smør eller margarine til pladen smør eller margarine til pladen
2
dl.
abrikosmarmelade2 dl. abrikosmarmelade
Opskrift:
Arbejd mel, fedtstof og sukker sammen til en dej og læg den koldt et stykke tid.
Pisk æggehviden meget let og rør marcipanen ud i den.
Rul mørdejen ud og stik runde kager ud.
Smør en plade og læg kagerne på den.
Sprøjt en krans af marcipan rundt på kagerne og læg en klat abrikosmarmelade i midten.
Bag kagerne ved 200 grader i ca. 10 minutter eller til de er lækkert gyldne.
Lad kagerne køle, inden de løsnes fra pladen.
Tips:
I stedet for abrikosmarmelade kan du vælge marmelade eller syltetøj med en anden smag, f.eks. hindbær, brombær eller blåbær.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9288 gange, og udskrevet 151 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider