Hak abrikoserne.
Smuldr gæren i en skål.
Varm vandet til fingervarme og hæld det over gæren.
Rør rundt til gæren er opløst.
Tilsæt grød, rugmel, hvedemel, rosiner og salt og bland godt.
Ælt dejen på et melet bord, ca. 5 minutter.
Tilsæt evt. mere mel, dejen skal være smidig.
Drys mel i en skål, kom dejen i og lad den hæve tildækket i ca. 30 minutter.
Tag dejen op, rul den ud og form den til 1 brød eller flere boller.
Læg brødet på en plade og lad det hæve under klæde i yderligere 30 minutter.
Pensl brødet med yoghurt og bag det ved 200 grader i ca. 25 minutter.
Lad brødet køle på en rist.
Tips:
Varier smagen på brødet ved at anvende forskellig slags grød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7969 gange, og udskrevet 114 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider