Pisk æg og sukker luftigt.
Bland mel, bagepulver og kardemomme i en skål.
Rør melblandingen i æggedejen og tilsæt mælken.
Smør panden med lidt af fedtstoffet og varm den.
Hæld lidt dej i og bag bollerne over svag varme.
Vend dem når de har fået fin farve.
Smør panden let mellem hver bagning og læg de færdige boller oven på hinanden på en tallerken.
Læg et låg over så de holder sig varme.
Server bollerne lunkne, evt. med lidt sukker drysset over.
Tips:
Som variation kan du forsigtigt trykke nogle tynde appelsinskiver ned i hver bollem, inden dejen er stivnet helt og krydr evt. også med lidt kanel.
Rosiner og hakkede mandler er også gode at blande i bollerne.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(7 stemmer)
Opskriften er vist 10736 gange, og udskrevet 123 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider