Artiskoksalat med kylling
Hovedingrediens : Grøntsager - Artiskokker Indsendt : Red : |
|
|
Kog kyllingerne dagen i forvejen, fjern skind og ben og skær kødet i strimler, som opbavares i plastpose i køleskab. Skær agurken i små terninger, som trækker 10 minutter i en sigte, dryseet med groft salt.
Rør mayonnaiseen til en tynd dressing med aspargesvand og rør syrnet fløde i. Smag til med salt, peber og fintklippet persille. Bland kyllingkødet med af dryppede artiskokhjerter, skyllet og afdryppet agurk og aspargessnitter i et par salatskåle. Dryp lidt dressing over og server resten i en skål. Giv ristet brød til. |
|
Opskriften er vist 21251 gange,
og udskrevet 330 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne