Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rabarbermuffins (Diabetes)

Rabarbermuffins (Diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rabarbermuffins (Diabetes), billede 4 Rabarbermuffins (Diabetes), billede 1 Rabarbermuffins (Diabetes), billede 2 Rabarbermuffins (Diabetes), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.rabarber
2 æg
30 g.let mayonnaise
30 g.grahamsmel
30 g.skummetmælkspulver
0.5 tsk.natron
1 tsk.kanel
1 tsk.allehånde
 en lille tsk SØD
 


Opskrift:

Rabarberne skæres i små stykker og blendes med æg, uden at rabarberne bliver helt mast ud. Rør resten af ingredienserne i.

Fyld dejen i muffinsforme.

Bages ca. 25 minutter ved 190 grader C. alm. ovn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (26 stemmer)

Opskriften er vist 38264 gange,
og udskrevet 441 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2010-05-08 16:24:16
Tror tanken har været at lave en opskrift som var rigtig god til diabetikere, men at man lidt har glemt at den også skal bage godt. Smagen er såmend meget god, men den hænger i muffinsformene så du kun får det midterste bløde af.


Sonja  -  2009-06-02 19:25:11
Hvad gøre mayonaise i en kage - lidt klamt synes jeg.


KARINA  -  2009-05-08 13:42:14
der er IKKE så mange der har skummetmælkspulver den var også ret løs/splattet i det DE FIK 50 MINUTTER MERE


Ninett & Michael  -  2008-09-27 09:24:26
Det var altså ikke lige vores kop the... de var ret smattede inden i, selvom vi gav den 15 min mere og lod dem stå i eftervarmen fra ovnen. de blev flade og lignede øllebrød.