Rabarbermuffins (Diabetes)
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rabarberne skæres i små stykker og blendes med æg, uden at rabarberne bliver helt mast ud. Rør resten af ingredienserne i.
Fyld dejen i muffinsforme. Bages ca. 25 minutter ved 190 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 47217 gange,
og udskrevet 541 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2010-05-08 16:24:16 Tror tanken har været at lave en opskrift som var rigtig god til diabetikere, men at man lidt har glemt at den også skal bage godt. Smagen er såmend meget god, men den hænger i muffinsformene så du kun får det midterste bløde af. KARINA - 2009-05-08 13:42:14 der er IKKE så mange der har skummetmælkspulver den var også ret løs/splattet i det DE FIK 50 MINUTTER MERE Ninett & Michael - 2008-09-27 09:24:26 Det var altså ikke lige vores kop the... de var ret smattede inden i, selvom vi gav den 15 min mere og lod dem stå i eftervarmen fra ovnen. de blev flade og lignede øllebrød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne