Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lækkerbidder

Lækkerbidder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 g.smør eller margarine
2.5 dl.sukker
1 æg
100 g.mørk chokolade
100 g.hassel- eller valnøddekerner
4 dl.hvedemel
1 tsk.bagepulver
0.5 tsk.bikarbonat
0.5 tsk.salt
1 tsk.vanillesukker
1 dl.ymer
1 dl.mælk
24 hele valnøddekerner
 
 Creme:
1 dl.vand
1 dl.sukker
3 æggeblommer
150 g.smør eller tempereret margarine
50 g.mørk chokolade
1 tsk.vanillesukker
 


Opskrift:

Rør fedtstof og sukker luftigt og tilsæt ægget. Bræk chokoladen i stykker, læg chokoladen i en plastpose og smelt den i en kasserolle med kogende vand. Rør chokoladen i dejen.

Hak nøddekernerne fint og bland dem med de tørre ingredienser. Rør nøddeblandingen i dejen skiftevis med ymer og mælk. Bred dejen ud på bagepapir i en bradepande og bag den ved 225 grader i ca. 20 minutter.

Kog vand og sukker til cremen til en jævn lage, 7-8 minutter. Pisk æggeblommerne sammen og hæld den varme lage over i en tynd stråle under kraftig piskning. Lad det køle.

Tilsæt fedtstof lidt ad gangen under fortsat omrøring. Smelt chokoladen og rør den i sammen med vanillesukkeret.

Vend kagen ud og del den i 2 bunde. Bred halvdelen af smørcremen over den ene bund, dæk med den anden bund og bred resten af smørcremen over. Skær kagen i stykker og pynt med valnøddekerner.

Tips:

Opbevar kagerne køligt i en dåse med tætsluttende låg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 5899 gange,
og udskrevet 63 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu