Korendkage med grahamsmel

Korendkage med grahamsmel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Randformkage

Hovedingrediens : Krydderurter - Korender

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
100 g.smør eller margarine
2 æg
2 dl.sukker
2 tsk.bagepulver
1 dl.grahamsmel
1.75 dl.hvedemel
1 dl.vand
2 tsk.vanillesukker
100 g.korender
 
 Til formen:
 smør eller margarine
 rasp
 
Opskrift:
Smelt fedtstoffet og lad det køle. Pisk æg og sukker hvidt og luftigt, ca. 5 minutter, og hæld det smeltede fedtstof i.

Tilsæt bagepulver, grahamsmel samt hvedemel. Kog vandet og rør det i dejen sammen med vanillesukker og korender.

Smør en randform og drys den med rasp eller grahamsmel. Hæld dejen i formen og bag kagen ved 175 grader i ca. 40 minutter til den har fået fin farve.

Vend kagen ud på en rist efter et par minutter og lad den køle under et klæde inden den serveres.

Tips:

Hvis du vil variere smagstilsætningen kan du tilsætte ½ dl. hakkede mandler eller hakkede nødder til dejen.


karakterer:
Opskriften er vist 6050 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu