| |
|
Korendkage med grahamsmel
Korendkage med grahamsmel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
100 | g. | smør eller margarine100 g. smør eller margarine | 2 | | æg2 æg | 2 | dl. | sukker2 dl. sukker | 2 | tsk. | bagepulver2 tsk. bagepulver | 1 | dl. | grahamsmel1 dl. grahamsmel | 1.75 | dl. | hvedemel1.75 dl. hvedemel | 1 | dl. | vand1 dl. vand | 2 | tsk. | vanillesukker2 tsk. vanillesukker | 100 | g. | korender100 g. korender | | | | | | Til formen: Til formen: | | | smør eller margarine smør eller margarine | | | rasp rasp | | | |
| |
Smelt fedtstoffet og lad det køle.
Pisk æg og sukker hvidt og luftigt, ca. 5 minutter, og hæld det smeltede fedtstof i.
Tilsæt bagepulver, grahamsmel samt hvedemel.
Kog vandet og rør det i dejen sammen med vanillesukker og korender.
Smør en randform og drys den med rasp eller grahamsmel.
Hæld dejen i formen og bag kagen ved 175 grader i ca. 40 minutter til den har fået fin farve.
Vend kagen ud på en rist efter et par minutter og lad den køle under et klæde inden den serveres.
Tips:
Hvis du vil variere smagstilsætningen kan du tilsætte ½ dl. hakkede mandler eller hakkede nødder til dejen.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5885 gange, og udskrevet 94 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|