Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalvefrikassé i stegeso

Kalvefrikassé i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 1/4 kg.kalvebryst
 salt
1/2 l.bouillon
1 suppevisk
4-5 gulerødder
8-10 faste små kartofler
250 g.ærter
50 g.smør
 hvedemel
 persille
 
Opskrift:
Skær kalvekødet ud i skiver og det i stegesoen. Hæld bouillon ved og kom suppevisken i. Kog kødet i ca. 45 minutter ved 225 grd. Kom de ituskårne grønsager i stegesoen i de sidste 15 minutter af kogetiden.

Jævn suppen, tilsæt fedtstof og smag den til. Drys masser af hakket persille i til sidst.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 23160 gange,
og udskrevet 565 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu