Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Peberrodsauce

Peberrodsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Krydderurtesaucer

Hovedingrediens : Rodfrugter - Peberrod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
30 g.smør
20 g.hvedemel
4 dl.lys fond eller bouillon
 salt
 peber
 evt.0.5 dl. piskefløde
 
1 dl.fløde eller mælk
2-3 spsk.peberrod
 
Opskrift:
Smelt smørret. Drys melet i og bag gyldent i gryden under omrøring. Spæd med væde under piskning og lad saucen koge 3-5 minutter ved svag varme under fortsat omrøring. tilsæt evt. fløde og smag til.

Tilsæt fløde eller mælk. Smag til med revet peberrod
.
Serveres til kogt fisk, kogt oksekød og kogt fjerkræ.

Tips:

saucen kan smages til med lidt vineddike og sukker og/eller tilsættes korender


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 20457 gange,
og udskrevet 398 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu