finthakket dild og persille1 spsk. finthakket dild og persille
60
g.
rejer60 g. rejer
1
hårdkogt æg1 hårdkogt æg
Tilbehør: Tilbehør:
30
g.
brød30 g. brød
salatblade salatblade
citronbåde citronbåde
300
g.
grøntsager300 g. grøntsager
Opskrift:
Del kartoflerne i passende stykker.
Bland salt, peber, eddike, yoghurt og sennep i en skål, tilsæt hakket
dild og persille. Vend kartoflerne og halvdelen af rejerne i dressingen.
Pil og hak det kogte æg og drys det over, sammen med resten af rejerne
server med salat og citron både, grøntsager og brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(6 stemmer)
Opskriften er vist 11641 gange, og udskrevet 263 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider