krydderurter f.eks. dild persille estragon purløg og kørvel 1 dl. krydderurter f.eks. dild persille estragon purløg og kørvel
Dressing: Dressing:
2
spsk.
dijonsennep 2 spsk. dijonsennep
1
spsk.
lys vineddike 1 spsk. lys vineddike
0.5
dl.
olivenolie 0.5 dl. olivenolie
salt salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
Opskrift:
Skyl linserne og kog dem møre, ca. 15 min. Lad dem dryppe af i en sigte.
Kog kartoflerne. Pil dem og skær dem i skiver.
Snit forårsløgene i tynde skiver.
Bland kartofler, linser, forårsløg samt krydderurter.
Pisk dressingen sammen og vend den i salaten.
Server salaten til kødretter, f.eks. lammekølle, gratineret skinke eller sprængt nakke
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 14913 gange, og udskrevet 367 gange.
Kommentarer
Ditte - 2016-09-01 12:30:55 Virkelig god salat. Jeg tilføjede lige lidt honning til dressingen, og så blev den helt perfekt.
- 2012-05-15 16:29:40 Super god salat!!! Rigtig god på en buffet!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider