lille glas afdryppede kapers 1 lille glas afdryppede kapers
Dressing: Dressing:
1
bdt.
basilikum 1 bdt. basilikum
1
spsk.
hvidvinseddike eller balsamicoeddike 1 spsk. hvidvinseddike eller balsamicoeddike
2
spsk.
olivenolie 2 spsk. olivenolie
2-3
spsk.
vand 2-3 spsk. vand
salt salt
peber peber
Opskrift:
Skrub, kog og pil kartoflerne og lad dem afkøle.
Halvér tomaterne og bland dem med kartofler og kapers. Bland basilikumblade, olivenolie og vineddike i en skål – smag til med salt og peber. Vend kartofler, tomater og kapers let heri og anret salaten i en skål.
Server med kippers i vand og groft brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9202 gange, og udskrevet 122 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider