Kartoffelsalat Bombay

Kartoffelsalat Bombay, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.faste kartofler
2 gule peber i små tern
2 udkernede tomater i tern
2 forårsløg i tynde ringe
300 g.yoghurt 0.5%
100 g.fromage blanc
1 citron, saft heraf
0.5 tsk.spidskommenfrø
2 fedfinthk. hvidløg
2 spsk.hk. Persille
 
Opskrift:
Damp kartoflerne møre med skræl, lad dem køle lidt, pil dem og skær i tern.

Læg kartofler, peberfrugt, tomater og forårsløg i fad.

Rør yoghurt, fromage blanc og citronsaft jævnt.

Rist spidskommenfrø under omrøring på tør pande, og rør sammen med yoghurten.

Tilsæt hvidløg, persille, salt og peber.

Bland salat og sauce, lad det trække lidt og smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 19232 gange,
og udskrevet 332 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig god salat der er frisk. Jeg undlod dog at tilsætte spidskommen.