| |
|
Kartoffelsalat Bombay
Kartoffelsalat Bombay, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
500 | g. | faste kartofler 500 g. faste kartofler | 2 | | gule peber i små tern 2 gule peber i små tern | 2 | | udkernede tomater i tern 2 udkernede tomater i tern | 2 | | forårsløg i tynde ringe 2 forårsløg i tynde ringe | 300 | g. | yoghurt 0.5% 300 g. yoghurt 0.5% | 100 | g. | fromage blanc 100 g. fromage blanc | 1 | | citron saft heraf 1 citron saft heraf | 0.5 | tsk. | spidskommenfrø 0.5 tsk. spidskommenfrø | 2 | fed | finthk. hvidløg 2 fed finthk. hvidløg | 2 | spsk. | hk. Persille 2 spsk. hk. Persille | | | |
| |
Damp kartoflerne møre med skræl, lad dem køle lidt, pil dem og skær i tern.
Læg kartofler, peberfrugt, tomater og forårsløg i fad.
Rør yoghurt, fromage blanc og citronsaft jævnt.
Rist spidskommenfrø under omrøring på tør pande, og rør sammen med yoghurten.
Tilsæt hvidløg, persille, salt og peber.
Bland salat og sauce, lad det trække lidt og smag til med salt og peber.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 17521 gange, og udskrevet 310 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Kristina - 0000-00-00 00:00:00 Rigtig god salat der er frisk. Jeg undlod dog at tilsætte spidskommen.
|
|