Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffelsalat Bombay

Kartoffelsalat Bombay, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
500 g.faste kartofler
2 gule peber i små tern
2 udkernede tomater i tern
2 forårsløg i tynde ringe
300 g.yoghurt 0.5%
100 g.fromage blanc
1 citron saft heraf
0.5 tsk.spidskommenfrø
2 fedfinthk. hvidløg
2 spsk.hk. Persille
 


Opskrift:

Damp kartoflerne møre med skræl, lad dem køle lidt, pil dem og skær i tern.

Læg kartofler, peberfrugt, tomater og forårsløg i fad.

Rør yoghurt, fromage blanc og citronsaft jævnt.

Rist spidskommenfrø under omrøring på tør pande, og rør sammen med yoghurten.

Tilsæt hvidløg, persille, salt og peber.

Bland salat og sauce, lad det trække lidt og smag til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16788 gange,
og udskrevet 278 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kristina  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god salat der er frisk. Jeg undlod dog at tilsætte spidskommen.