Skær kartoflerne i skiver og bland dem med løgene. Rør ingredienserne til dressingen sammen og kom kartoflerne heri. Vend forsigtigt flager af tunfisk i salaten og drys med hakket persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 11138 gange, og udskrevet 218 gange.
Kommentarer
Agnete - 2010-07-31 19:08:36 Mmm, lækkert, lækkert.
Vil dog anbefale det som forret, eller som tilbehør, da det hurtigt kan blive lidt for meget af det gode.
Jeg lavede den uden kapers, og med flutes til, nam.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider