små kogte kartofler i skiver 1000 g. små kogte kartofler i skiver
Salatblade Salatblade
200
g.
klar pickles i eddikelage 200 g. klar pickles i eddikelage
0.5
dl.
vand 0.5 dl. vand
0.5
dl.
kvark 0.5 dl. kvark
1
lille bakke karse 1 lille bakke karse
1
lille gul peberfrugt i tynde strimler 1 lille gul peberfrugt i tynde strimler
Opskrift:
De pillede, skivede kartofler anrettes på salaten.
Pickles og vand blendes til en tyk masse og cheasy fraiche røres i.
Halvdelen af karsen tilsættes.
Resten af karsen + peberfrugt bruges til pynt
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 14096 gange, og udskrevet 221 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider