Kartoffelsalat med savojkål
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kog kartoflerne, pil dem og lad dem køle af. Skær kålen i strimler, blanchér dem i kogende vand. Kog dem herefter i koldt vand, så farven bevares.
Skræl gulerødderne, skær dem i skiver eller stave, blanchér dem og kom dem i koldt vand. Lad grønsagerne dryppe af i en sigte. Rør en dressing af cheasy fraiche, friskost og finthakkede cornichons og smag til med salt og peber. Skær de kolde kartofler i skiver og vend dem i dressingen sammen med gulerødder og savoykål. |
|
Opskriften er vist 10742 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne