Kog kartoflerne, pil dem og lad dem køle af. Skær kålen i strimler, blanchér dem i kogende vand. Kog dem herefter i koldt vand, så farven bevares.
Skræl gulerødderne, skær dem i skiver eller stave, blanchér dem og kom dem i koldt vand. Lad grønsagerne dryppe af i en sigte.
Rør en dressing af cheasy fraiche, friskost og finthakkede cornichons og smag til med salt og peber. Skær de kolde kartofler i skiver og vend dem i dressingen sammen med gulerødder og savoykål.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(3 stemmer)
Opskriften er vist 8826 gange, og udskrevet 137 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider