Vintertærte (Veganer)

Vintertærte (Veganer), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
 Tærtedej:
100 g.grahamsmel
100 g.hvedemel
0.5 dl.olivenolie
1 dl.vand
 
 Fyld:
4 spsk.olivenolie
2 tsk.karry
10 blade grønkål
2 rødløg (for farvens skyld)
0.25 hvidkålshoved
2 dl.majs
2 tsk.fennikel
2 spsk.riseddike
2 spsk.tamari
 salt
 
 Låg:
120 g.græskarkerner
 citronsaft
 hvidløg
 vand
 
Opskrift:
Olien gnides ind i melet med fingrene, vandet tilsættes, og dejen æltes let sammen til en lind dej. Vandmængden kan svinge lidt, alt efter temperatur og meltype.

En tærteform med en diameter på 29 cm smøres, og dejen trykkes ud i formen og op langs kanterne med fingerspidserne. Man prikker dejen med en gaffel og forbager den 15 min. ved 200 grader.

Grønsagerne til fyldet rengøres, snittes og svitses i mellemtiden i olie. De simrer under låg 10 min.'s tid og smages til med krydderier. Lidt væde som vand, sojamælk eller bouillon kan tilsættes, hvis fyldet er for tørt.

Græskarkernerne blendes med vand og krydderier og lægges oven på fyldet. Tærten bages færdig.


karakterer:
Opskriften er vist 10329 gange,
og udskrevet 187 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu