Linserne skylles og koges i vand el. grønsagsafkog i ca. 10 min.
Løget hakkes fint og tomaterne og agurkeskiverne skæres i småstykker. Bland det hele sammen med 1 spsk olie (fx tidselolie) og urtesalt (fx Trocomare).
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.3
(19 stemmer)
Opskriften er vist 13738 gange, og udskrevet 206 gange.
Kommentarer
- 2015-05-25 20:49:18 Hvad er mælkesyregærede agurkeskiver. Laver man dem selv eller køber man dem og hvor?
peter - 0000-00-00 00:00:00 en meget hurtig og lækker salat - som dog sagtens kan tåle der var salatblade i også....så det gør jeg selv
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider