Humus (Veganer)

Humus (Veganer), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Hummus

Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
2.5 dl.kogte kikærter
1 spsk.tamari (sojasovs)
1 spsk.tahin (sesampasta)
0.5 citron saften
1 fedhvidløg
1 tsk.kommen
 væske (vand el. sojamælk)
 
Opskrift:
Det hele blendes.


karakterer:
Opskriften er vist 38723 gange,
og udskrevet 892 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (67 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2011-03-15 16:57:46
Det hele blendes. hehe!!!

nuser.weber  -  2009-11-06 14:49:27
Hvor længe kan humus holde sig i køleskabet

heidi  -  2009-09-24 16:27:37
ih den smagte godt, men kan godt undvære tahin sauce og soyasauce. bare kør olivenolie og hvidløg sammen med kikæter og lidt græsk youghurt og lidt salt og peber

Nanna  -  2007-12-11 17:47:19
Hummus smager bedst med oliven til!

  -  0000-00-00 00:00:00
Når man koger kikærterne, så tilsæt lidt bagepulver, Det gør at kikærterne bliver hurtigere møre

  -  0000-00-00 00:00:00
dejlig opskrift!

Nønne Lønne Votborg  -  0000-00-00 00:00:00
Vedr. hummus. Jeg er enig i at det er et perfekt madpakkepålæg - lige fra rugbrød, grissini til pitabrød og grøntsagsstænger (hvor det optræder som dip). Hvis ens hummus er blevet for tynd ved et uheld kan jeg varmt anbefale at tilsætte 1-2 kogte mossede kartofler. Tørrede kryddderurter er også bedre end firske i den situatuion: så prøv at at rette op med frysetørret persille og tørret koriander. Et andet tip som jeg gerne benytter mig af er at tilsætte lidt chili eller cayennepeber. Endelig mener jeg at det må være en fejl at der står 1 tsk kommen i opskriften - det MÅ være spidskommen!!! Til slut en variation: har man ikke tahin gør det ikke noget. Har man lidt penutbutter kan det evt. være med til at friste?!

  -  0000-00-00 00:00:00
- man skal jo lige huske at kikærterne skal stå i blød i 8 timer før de kan køges mere på en time. Når det så er gjort kan man blende dem med krydderier efter smag og så en lille smule olie og mest vand. Det er sjovt som vandet egentlig gør at kikærterne bliver til mos når de blendes sammen. Men pas på - for MEGET vand og man kan til sidst have tilsat så meget at den er alt for tynd.

  -  0000-00-00 00:00:00
- jeg har undladt tahin men ellers anvendt ingredienserne..og den er pragtfuld...også til børns madpakke

  -  0000-00-00 00:00:00
jeg unlader sojasovs+kommen, derefter er det helt bestemt super, at spise humus på et godt stk rugbrød. Pynt evt. med tomat/agurk