Linsepostej (Veganer)

Linsepostej (Veganer), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Bælgplanter - Linser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
2.5 dl.linser
1 løg
2 fedhvidløg
 
2 spsk.Tartex/sandwich-creme
1 tsk.veg. bouillon (f.eks. Plantaforce)
2-3 syltede agurkeskiver
 
Opskrift:
Linser, hakket løg og hvidløg koges i ca. 30 minutter og blendes så sammen m ed resten af ingredienserne.


karakterer:
Opskriften er vist 24719 gange,
og udskrevet 314 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Hanne  -  2009-01-05 07:25:07
Altså. . hvor svært kan det være? ;) Det er sikkert lige meget hvilken farve linserne har - røde eller grønne - mon ikke? Jeg gætter på at man hælder vandet fra efter kogningen. . Jeg ville svitse løg og hvidløg inden det blev blendet med resten af ingredienserne. Bare et par bud. . og så skal den ikke bages i ovnen. . den er jo kogt færdig. Venligst Hanne

JVH  -  2008-08-27 10:53:28
Er det grønne, røde, eller en anden slags linser? Du er ikke særlig informativ om fremgangsmåde, mængder osv. - lad være med nogen sinde at skrive en kogebog...

Hubert  -  2007-10-13 19:55:17
Skal vel bages

veganeren  -  2007-10-01 14:57:54
tartex/sandwichcreme er noget vegansk pålæg, lidt hen af meget fin paté, blot lavet af div grøntsager og gær. Man kan købe sandwich creme fra nutana i de fleste coop butikker. Tartex kan købes i helsekostbutikker.

vegetaren  -  2007-07-30 10:28:52
hvaa øhh? hvordan laves retten??

Mikkel  -  2007-01-02 23:05:14
Hvordan faen gør man?? der står jo intet

torben  -  0000-00-00 00:00:00
hvad er tartex/sandwich crem (bor i italien kender det ikke)

..  -  0000-00-00 00:00:00
man hælder vel vandet fra igen..!!!

Henrik  -  0000-00-00 00:00:00
Hvordan skal det laves?

Britt Malka  -  0000-00-00 00:00:00
Det er ikke smart, at der ikke er angivet, hvor meget vand der skal bruges til kogningen.