| |
|
Stegt sild i rød kjole med æg og caviar
Stegt sild i rød kjole med æg og caviar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
6 | | Sildefileter6 Sildefileter | 1 | | løg1 løg | | | | | | Marinade: Marinade: | 0.75 | dl. | olie0.75 dl. olie | 5 | spsk. | Eddike5 spsk. Eddike | 1.5 | dl. | Tomatketchup1.5 dl. Tomatketchup | 6 | spsk. | Sukker6 spsk. Sukker | 3 | tsk. | Karry3 tsk. Karry | 1 | tsk. | Sennepspulver1 tsk. Sennepspulver | | | Peber Peber | | | | | | Pynt: Pynt: | | | Purløg Purløg | | | |
| |
Vend sildefileterne i rugmel og steg dem i olie.
Rør marinaden godt sammen og hæld over sildefileterne.
Sildefileterne må gerne ligge i marinade i flere dage før de skal bruges, de bliver kun bedre.
Jeg deler gerne sildefileterne i kvarter da jeg syntes de er nemmere at håndtere på tallerken.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4790 gange, og udskrevet 72 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|