god overtrakschokolade 50 g. god overtrakschokolade
Opskrift:
Rør sukker og æggeblommer skummende. Bland citronskal, rosiner og mel i.
Pisk æggehviderne stive of fold dem i dejen, der sættes på en bageplade med bagepapir, med 2 teskeer.
Bag kagerne i en varm ovn ved 200 grader i ca. 12 minutter.
Smelt chokoladen over vandbad. Fyld et pergamentkrmmmerhus med et meget lille hul og pynt kagerne meget let, når de er afkølede.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 13793 gange, og udskrevet 133 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider