Porre- og krydderurtesouffle

Porre- og krydderurtesouffle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Souffle - Soufle

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Porre- og krydderurtesouffle, billede 4 Porre- og krydderurtesouffle, billede 1 Porre- og krydderurtesouffle, billede 2 Porre- og krydderurtesouffle, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
350 g.spæde porrer
1 spsk.olivenolie
1.25 dl.Grøntsagsbouillon
50 g.valnødder
2 æg
2 spsk.hakkede blandede krydderurter
2 spsk.yoghurt naturel
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hak porrerne fint med en skarp kniv. Opvarm olien i en stegepande. Kom porrerne på panden og sauter dem over jævn varme i 2-3 minutter. Rør jævnligt i det.

Hæld bouillonen ved og skru ned for varmen og lad det simre yderligere 5 minutter.

Kom valnødderne i en foodprocessor og hak dem fint. Kom porreblandingen i nødderne og blend dem et øjeblik til det bliver en pure. Hæld det hele over i en røreskål.

Rør æggeblommer, krydderurter og yoghurt godt sammen. Hæld æggeblandingen over porrepuréen. Smag til med salt og peber og rør det sammen.

Pisk æggehviderne i en skål for sig til de står som små toppe.

Vend æggehviderne i porreblandingen. Kom blandingen over i en let smurt 9 dl. souffleskål.

Sæt i en forvarmet ovn 180 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter.

Server souffleen straks





karakterer:
Opskriften er vist 22614 gange,
og udskrevet 306 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu