Hak porrerne fint med en skarp kniv.
Opvarm olien i en stegepande.
Kom porrerne på panden og sauter dem over jævn varme i 2-3 minutter.
Rør jævnligt i det.
Hæld bouillonen ved og skru ned for varmen og lad det simre yderligere 5 minutter.
Kom valnødderne i en foodprocessor og hak dem fint.
Kom porreblandingen i nødderne og blend dem et øjeblik til det bliver en pure.
Hæld det hele over i en røreskål.
Rør æggeblommer, krydderurter og yoghurt godt sammen.
Hæld æggeblandingen over porrepuréen.
Smag til med salt og peber og rør det sammen.
Pisk æggehviderne i en skål for sig til de står som små toppe.
Vend æggehviderne i porreblandingen.
Kom blandingen over i en let smurt 9 dl. souffleskål.
Sæt i en forvarmet ovn 180 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter.
Server souffleen straks
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 19380 gange, og udskrevet 277 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider