Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Åben sandwich med oksekød, spejlæg og kaviar

Åben sandwich med oksekød, spejlæg og kaviar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Sandwich

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
1 spsk.smør
 
 Dressing:
1.5 dl.kvark 5%
1 tsk.karry
0.5 hakket rødløg
1 tsk.chili sauce eller mango chutney
 
4 skiverlyst brød
4 æg
1 salathoved
100 g.kaviar eller renset stenbiderrogn
 
Opskrift:
1.Først røres dressingen sammen i en skål, så den kan trække sig kraftfuld, mens resten tilberedes. 2.Rist de 4 skiver brød gyldne på en brødrister/ovn. 3.Form det hakkede kød til 4 bøffer, tryk dem godt flade og steg dem forsigtigt i gyldent smør på panden – et par minutter på hver side. 4.Hæld eventuelt overskydende fedtstof fra panden, når bøfferne er færdige og steg så de 4 æg som spejlæg. 5.Skyl salaten og saml så de 4 sandwicher. Først en skive ristet brød, så salat, så bøffen og så spejlægget. Hæld dressingen over og pynt med kaviar.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14321 gange,
og udskrevet 194 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu