Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grille-krebinetter med grønærtesmør og mormorsalat

Grille-krebinetter med grønærtesmør og mormorsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :





Ingredienser:
 Grill krebinetter:
700 g.hakket kalvekød
 (8 - 10% fedtindhold)
 
 Grønærte smør:
200 g.grønne ærter
80 g.blødt smør
0.5 citron saften fra den
 salt
 peber
 
 Mormorsalat:
0.5 citron saften fra den (eller eddike)
2 spsk.sukker
1 dl.fløde 13%
1 salathoved (evt. hjertebladssalat)
 ærter fra 20 hele ærtebælge (eller 100 g grønne ærter)
 
 Agurkesalat:
1 agurk
1 dl.lagereddike
1 dl.vand
4 spsk.sukker
1 løg
1 laurbærblad
1 spsk.salt
 groftkværnet peber
 
1000 g.nye kartofler
 


Opskrift:

grill krebinetter
Del det hakkede kalvekød i 4 lige store dele, ælt kødet med hænderne og form 4 krebinetter. Læg dem på en tallerken og dæk dem med husholdningsfilm. Stil tallerkenen køligt, til grillen og det øvrige tilbehør er klar. Pensl den varme grillrist med lidt olie og læg krebinetterne på. Grill dem små 4 - 5 minutter på hver side alt efter tykkelse, krydr med salt og peber. Grillkrebinetter er bedst rosastegte - ellers bliver kødet nemt for tørt. Så er krebinetterne færdige, og alt er klart til servering. grønærtesmør
Kom ærter, smør og citronsaft i en blender og blend det til en glat masse. Smag til med salt og pe-ber. Læg blandingen ud på et stykke bagepapir. Form blandingen til en pølse og fold (rul) papiret stramt om - sno enderne på pakken så den ligner en nytårsknallert. Læg pakken i køleskabet indtil servering. mormorsalat
Rør citronsaft, sukker og fløde 13% godt sammen i en skål til dressingen. Vask salaten og riv den i grove stykker. Bælg ærterne og kom dem og salaten i en anden skål og hæld dressingen over ved servering. agurkesalat
Skær agurken i tynde skiver på et rivejern. Læg dem på en stor tallerken og drys med groft salt. I en lille gryde koges eddike, sukker, laurbærblad og groftkværnet peber sammen. Løget skræl-les, skæres i små tern og koges med. Efter et par minutter hældes blandingen over i en skål, og vandet hældes ved. Rør rundt og kom så agurkeskiverne i. Serveres afkølet.

Nye kartofler
Skrub kartoflerne godt og kog dem i 15 - 20 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15489 gange,
og udskrevet 336 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu