Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lakridsfudge

Lakridsfudge, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SlikRet : Slik - Fudge

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 dl.sukker
2 dl.piskefløde
2 dl.sirup (el. rørsukker)
3-4 spsk.lakridsekstrakt
 
Opskrift:
Alt koges sammen i en gryde uden låg, til det er 125 grader C varmt. Så tages massen af varmen. Her tilsætter man lakridsekstrakten, og sørger for at den bliver godt fordelt. Man kan fylde det i små papirsfo rme eller man kan hælde det i en bradepande og skære det i tern når det er let stivnet. Derefter afkøles karamelmassen i køleskab. Når den er blevet helt kold, brækkes ternene fra hinanden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (14 stemmer)

Opskriften er vist 26347 gange,
og udskrevet 535 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Gerda  -  2019-04-11 07:55:46
Rigtig god karamel. 1 dl sukker og 1 dl flormelis.

  -  2012-11-09 21:46:07
Hej kantinehold - hvis man kigger andre fudge opskrifter er der flormelis i - hvilket jeg vil mene gør det stivner bedre ? bare ide

kantineholdet  -  2012-03-19 12:15:22
Vi prøvede denne opskrift i vores kantine, men selvom vi lod det stå weekenden over i køleskabet, så ville det ikke stivne. Smagen var rigtig lækker, men det blev mere en fugde-sovs end en firkant. Hvad kan der være gået galt? Opskriften er fulgt til det yderste, så vi kan ikke rigtig finde ud af hvorfor den ikke ville stivne. Men nu har vi da til en lækker fudg-is i stedet. Nam.

Laura  -  2011-06-20 14:31:11
Henriette: Du skal i stedet bruge flydende lakridsekstrat Held og lykke! :-)

Henriette   -  2011-03-04 18:23:55
Øv, lakridspulveret klistrede totalt sammen for mig, så nu er det som små klumper :( hvordan gør jeg sådan at det ikke klumper?