Grillstegt oksekød

Grillstegt oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Oprindelsesland : Korea

KoreaIndsendt :



Ingredienser:
500 g.afpudset oksefilet eller mørbrad
40 g.sesamfrø
1.25 dl.soyasauce
2 fedhvidløg finthakkede
3 forårsløg finthakkede
1 spsk.sesamolie
1 spsk.olie.
 
Opskrift:
Kødet lægges i fryser i 30 minutter.

Sesamfrøene ristes på en tør pande for jævn varme i 3-4 minutter. Panden rystes konstant til frøene er nøddebrune. Hældes fra panden og knuses i morter eller ren kaffekværn.

Kødet skæres i tynde skiver på tværs af fibrene. Kødet, sojasauce, hvidløg, forårsløg og halvdelen af sesamfrøene blandes grundigt i en skål, marineres i 2 timer.

Olierne røres sammen og pensles på en grillrist, en tykbundet pande eller barbecueplade, som varmes kraftigt op. Kødet steges ad 3 omgange ca. 1 minut på hver side. Det må ikke få for meget, så det bliver sejt. Grillen pensles og genopvarmes mellem hver portion. Drys resten af sesamfrøene over kødet.

Serveres med kim chi.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (35 stemmer)

Opskriften er vist 21665 gange,
og udskrevet 364 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu