Grillede svampe med mozzarella og pesto

Grillede svampe med mozzarella og pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svampe - Portobello

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :

Ingredienser:
4 store portobello svampe eller 8 store marksvampe kun hattene
1 kuglefrisk mozzarella (gerne den ekstra gode buffala)
 
 Pesto:
0.5 dl.olivenolie
1.5 dl.basilikumblade
2-3 spsk.pinjekerner
0.5 fedhvidløg knust
25 g.fintrevet parmesan
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rids svampene på oversiden af hovedet. Blend alle ingredienserne til pestoen og smør lidt pesto i revnerne på svampene. Grill svampene kort, til pestoen synker ned i svampene.

Læg halvdelen af svampene i et ovnfast fad. Skær osten i skiver og fordel den over de anbragte svampe. Læg de resterende svampe over og stil ind under grillen i 10 minutter til svampene er grillede og osten halvsmeltet.

På to varme tallerkner smøres resten af pestoen ud og herpå lægges de grillede ostesvampe. Der pyntes evt. med et par cherrytomater og gives brød til.


karakterer:
Opskriften er vist 44409 gange,
og udskrevet 1080 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu