store portobello svampe eller 8 store marksvampe kun hattene4 store portobello svampe eller 8 store marksvampe kun hattene
1
kugle
frisk mozzarella (gerne den ekstra gode buffala)1 kugle frisk mozzarella (gerne den ekstra gode buffala)
Pesto: Pesto:
0.5
dl.
olivenolie0.5 dl. olivenolie
1.5
dl.
basilikumblade1.5 dl. basilikumblade
2-3
spsk.
pinjekerner2-3 spsk. pinjekerner
0.5
fed
hvidløg knust0.5 fed hvidløg knust
25
g.
fintrevet parmesan25 g. fintrevet parmesan
salt salt
peber peber
Opskrift:
Rids svampene på oversiden af hovedet.
Blend alle ingredienserne til pestoen og smør lidt pesto i revnerne på svampene.
Grill svampene kort, til pestoen synker ned i svampene.
Læg halvdelen af svampene i et ovnfast fad.
Skær osten i skiver og fordel den over de anbragte svampe.
Læg de resterende svampe over og stil ind under grillen i 10 minutter til svampene er grillede og osten halvsmeltet.
På to varme tallerkner smøres resten af pestoen ud og herpå lægges de grillede ostesvampe.
Der pyntes evt. med et par cherrytomater og gives brød til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.5
(24 stemmer)
Opskriften er vist 43988 gange, og udskrevet 1078 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider