store skiver sandwichbrød ca 150 g.3 store skiver sandwichbrød ca 150 g.
stegt kold kylling uden skind og ben stegt kold kylling uden skind og ben
2
krølsalatblade2 krølsalatblade
3-4
skiver
bacon3-4 skiver bacon
1
tomat1 tomat
0.5
avocado 0.5 avocado
2
spsk.
mayonnaise2 spsk. mayonnaise
2
dråber
tabasco2 dråber tabasco
salt salt
peber peber
Opskrift:
Brødet ristes svagt brunt.
Kyllingen skæres i mindre stykker.
Salaten skylles.
Bacon steges sprød på panden og drypper af på fedtsugende papir.
Tomaten skæres i tynde ensartede skiver.
Avocadoen moses og blandes med den ene spsk. mayonnaise og tabascoen.
Den nederste sandwich smøres med et ensartet lag avocado.
Herpå lægges skiver af tomat og skiver af bacon.
Derpå næste lag brød, der smøres med mayonnaise.
Herpå kyllingen og et par salatblade før toppen af brødet lægges på.
Lægges evt. i pres på køl i nogle timer.
Skæres igennem og hver kvarte holdes sammen med en lang tandstik.
Man anretter brødet på tallerken, som om sandwichen er gået bagover.
I midten kan serveres pommes frites f.eks. skåret som skruer, hvis det skal være et helt måltid, eller blot pynte med lidt krydderurter