Foccia boller

Foccia boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
 Bollerne:
1 pk.MAIZENA Pizzadej
1.5 dl.lunkent vand
1 æg
 
 Tomatfyld:
0.5 spsk.KNORR Pasta & Pizza krydderi
0.5 spsk.HEIDELBERG olivenolie
0.5 dl.grofthakkede flåede tomater
0.5 spsk.tomatkoncentrat
1 fedpresset hvidløg
0.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Bollerne:
Hæld posens indhold i en skål med 11/2 dl. lunkent vand og 1 æg. Ælt dejen jævn. Del dejen i 4 lige store dele og form bollerne flade.

Tomatfyld:
Rør sammen i en skål tomatfyld bestående af 1/2 spiseskefuld olivenolie, 1 dl. grofthakkede flåede tomater, 1/2 spiseskefuld tomatkoncentrat, 1 fed presset hvidløg, 1/2 teskefuld salt samt 1/2 spiseske KNORR Pasta & Pizza krydderi. Tomatfyldet fordeles på de 4 boller. Foccaciabollerne bages i ovnen i 15-20 min. ved 200 grader.


karakterer:
Opskriften er vist 14200 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu