Skær tomaterne i kvarte og skrab kernerne ud. Skær tomat-bådene i mindre styk-ker. Kom dem i en gryde, hæld vand ved, kog op, skru ned og lad tomaterne simre ind til en tyk puré. Krydr med salt, peber og sukker. Blend tomaterne med vineddiken eller rør simpelthen vineddiken i, hvis du foretrækker en eddike med struktur. Justér evt. konsistensen med vand. Tomateddiken holder minimum 8 dage i køleskab.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 15712 gange, og udskrevet 137 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider