Chili Con Carne med oksetern

Chili Con Carne med oksetern, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :
Chili Con Carne med oksetern, billede 4 Chili Con Carne med oksetern, billede 1 Chili Con Carne med oksetern, billede 2 Chili Con Carne med oksetern, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.Skært oksekød
 
1 løg
1 rødløg
1 rød peber
1 grøn peber
 
2 tsk.chilipulver
2 tsk.cumino (stødt spidskommen)
2 tsk.oregano
1 tsk.jalapeno chili
1 bouillonterning (Maggis mexicanske)
500 g.flåede tomater
 salt
 peber
 
150 g.kidneybønner
150 g.brune bønner
 laurbærblade
Opskrift:
Kødet skæres i tern, løgene hakkes groft og peberfrugterne skæres i strimler, hvorefter dette sauteres.

Chili, cumino, oregano, flåede tomater og bouillon tilsættes.

Småkoger 10-15 minutter, og smages så til med salt og peber.

Til sidst tilsættes bønner samt et par laurbærblade, hvorefter det hele småkoger yderligere 10-15 minutter.

Tips:

Bønnerne sættes i blød natten over 10-12 timer, koges i nyt vand i ca. 45 minutter.


Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.





karakterer:
Opskriften er vist 84749 gange,
og udskrevet 1910 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-26 04:03:20
this is really good..so glad to see you left out catsup in these "opskrifter", the only time here ew use catsup is with hotdogs or hamburgers, else its puree or skinned tomatos with garlic /basil or other spices in food directly.