Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Chili Con Carne med oksetern

Chili Con Carne med oksetern, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :


Chili Con Carne med oksetern, billede 4 Chili Con Carne med oksetern, billede 1 Chili Con Carne med oksetern, billede 2 Chili Con Carne med oksetern, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.Skært oksekød
 
1 løg
1 rødløg
1 rød peber
1 grøn peber
 
2 tsk.chilipulver
2 tsk.cumino (stødt spidskommen)
2 tsk.oregano
1 tsk.jalapeno chili
1 bouillonterning (Maggis mexicanske)
500 g.flåede tomater
 salt
 peber
 
150 g.kidneybønner
150 g.brune bønner
 laurbærblade


Opskrift:

Kødet skæres i tern, løgene hakkes groft og peberfrugterne skæres i strimler, hvorefter dette sauteres.

Chili, cumino, oregano, flåede tomater og bouillon tilsættes.

Småkoger 10-15 minutter, og smages så til med salt og peber.

Til sidst tilsættes bønner samt et par laurbærblade, hvorefter det hele småkoger yderligere 10-15 minutter.

Tips:

Bønnerne sættes i blød natten over 10-12 timer, koges i nyt vand i ca. 45 minutter.


Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chili con carne



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (28 stemmer)

Opskriften er vist 79211 gange,
og udskrevet 1858 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

[email protected](us)  -  2007-02-26 04:03:20
this is really good..so glad to see you left out catsup in these "opskrifter", the only time here ew use catsup is with hotdogs or hamburgers, else its puree or skinned tomatos with garlic /basil or other spices in food directly.