Chocoladeis

Chocoladeis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
4 æggeblommer
4 spsk.flormelis
150 g.mørk chokolade
5 små makroner
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Pisk æggeblommerne* godt med flourmelis Smelt chokoladen og rør den i æggemassen Bland groftknuste makroner i Pisk fløden til skum og vend den i Kom ismassen i en form og frys den i et par timer - rør i den hver ½ time (i alt 3 gange), så fyldet ikke synker til bunds

Tips:

Æggeblommerne skal enten være pasteuriserede eller skoldes i 10 sek. i kogende vand, før de slås ud. Dette gøres for at undgå salmonellabakterier.


karakterer:
Opskriften er vist 26225 gange,
og udskrevet 968 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

nybegynder  -  2011-05-31 19:31:22
Kan man lave den om formidagen og så spise den samme aften

Louise.  -  2011-04-20 10:56:25
kan man ikke bare bruge lys chokolade isteden for mørk chokolade... ;-)

susanne  -  2010-07-08 19:51:23
er man nød til at bruge makroner

Paul  -  2009-05-24 11:55:31
god opskrift men Det er ikke nok at skolde ægget Brug ALTID! pasteuriserede æg ALTID!

Inger  -  2008-09-30 10:57:48
Er helt sikkert en dejlig is. Men det er ikke nok at skolde et råt æg for at undgå salmonella, da denne bakterie også er inde i ægget.

  -  2007-04-13 21:46:12
smager helt vild godt med chokolade stykker ca 100-200 gram

ukendt person  -  0000-00-00 00:00:00
den smager rigtig godt