Pisk æggeblommerne* godt med flourmelis
Smelt chokoladen og rør den i æggemassen
Bland groftknuste makroner i
Pisk fløden til skum og vend den i
Kom ismassen i en form og frys den i et par timer - rør i den hver ½ time (i alt 3 gange), så fyldet ikke synker til bunds
Tips:
Æggeblommerne skal enten være pasteuriserede eller skoldes i 10 sek. i kogende vand, før de slås ud. Dette gøres for at undgå salmonellabakterier.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(28 stemmer)
Opskriften er vist 25962 gange, og udskrevet 966 gange.
Kommentarer
nybegynder - 2011-05-31 19:31:22 Kan man lave den om formidagen og så spise den samme aften
Louise. - 2011-04-20 10:56:25 kan man ikke bare bruge lys chokolade isteden for mørk chokolade... ;-)
susanne - 2010-07-08 19:51:23 er man nød til at bruge makroner
Paul - 2009-05-24 11:55:31 god opskrift men Det er ikke nok at skolde ægget
Brug ALTID! pasteuriserede æg
ALTID!
Inger - 2008-09-30 10:57:48 Er helt sikkert en dejlig is. Men det er ikke nok at skolde et råt æg for at undgå salmonella, da denne bakterie også er inde i ægget.
- 2007-04-13 21:46:12 smager helt vild godt med chokolade stykker ca 100-200 gram
ukendt person - 0000-00-00 00:00:00 den smager rigtig godt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider