Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Makronkager

Makronkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 14 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Makronkager, billede 4 Makronkager, billede 1 Makronkager, billede 2 Makronkager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
125 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Makroner En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
   


Opskrift:

Smelt margarine Pisk æg og sukker til en skummende masse Deri blandes mel og vanillesukker De knuste makroner og det smeltede margarine tilsættes.

Dejen fordeles nu i ca. 14 papirforme og bages i en forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.

Kagerne er færdige når man kan stikke en strikke på i, og dejen ikke hænger fast på den.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (79 stemmer)

Opskriften er vist 174147 gange,
og udskrevet 2326 gange.


Energi:
KJ total 14108 (3359 kcal)
KJ pr. stk. 1007 (239 kcal)
Vægt ialt 893 gram
Vægt pr. stk. 63 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1579 KJ (376 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 14.1 gram
Kulhydrat 57.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Rikke  -  2018-09-13 14:28:52
Super gode. Tilføjede et par dråber mandelessens. Mums


Birgitte  -  2018-02-25 19:50:15
Brug altid smør - margarine har en tendens til at klistre i ganen. Jeg brugte kun halvdelen af makronerne (fra Salling og dermed ikke så søde) og supplerede med 3 skefulde mandelmel. Desuden tilsatte jeg citronskal og ingefær. Jeg brugte kun 90 g sukker


Ulla  -  2014-11-10 16:31:31
Jeg havde virkelig set frem til at bage disse kage. Må indrømme at jeg blev skuffet. Jeg fulgte opskriften til punkt og prikke. Jeg endte med at få kager der var brandt på toppen og i bunden..


Ditte  -  2014-05-19 18:13:36
Kan man lave den i bradepande/kageform i stedet for?


Nanna  -  2014-03-24 10:49:37
Kagerne hævede utrolig meget op, og faldt totalt sammen bag efter. De er meget skuffende.


nuka 03.02.01...11 år  -  2012-03-22 18:00:20
3 æg 200g sukker ### ### 125g makroner ### ### 125g mel ¤¤ 125g smeltet margarine (--------) (1)varm ovnen til 200 først (2)æg,sukker piskes godt. (3)knus makronerne og vend dem i dejen sammen melet ps muligvis knus makronerne før du starter. (4)smelt margarinen lad den køle af og put den i dejen ps smelt margarinen før du starter (5) papir formene fyldes halvt og bages 18-min ved 200


nuka 03.02.01...11 år  -  2012-03-22 17:38:46
de der muffins der er på billedet sammen klaskede følg min opskrift


nuka 03.02.01...11 år  -  2012-03-03 21:04:50
lav dejen uden at knuse makronerne helt knus dem groft men så skal man røre lidt mere i dejen og når dejen er lavet smelter du margarinen/smøret og så rører du det sammen og venter med at putte dejen i og venter i 2.min og når du har puttet dejen i formene og de har været i ovnen i 18.min så tar du dem og lader dem køle af i 2/3.min så bliver de ved med at være fugtige også om tre dage p.s lad margarinen køle af 0:40.sek også put det i.... så husk mine råd


Theresa  -  2008-12-06 15:13:54
Super skønne kager. Hele familien elsker dem.


Regitze  -  2008-10-04 16:48:07
det er bar en go kage prøv den! :) elsker den hihi


else  -  2008-05-10 08:27:11
dan er da bare lækker


Lulle  -  0000-00-00 00:00:00
Gode kager lige til at sate tændermne i!!


  -  0000-00-00 00:00:00
fedtfattig