Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bradepandekage med æble

Bradepandekage med æble, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :


Bradepandekage med æble, billede 4 Bradepandekage med æble, billede 1 Bradepandekage med æble, billede 2 Bradepandekage med æble, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
100 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
25 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
7 spsk. Abrikosmarmelade 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
Perlesukker/Tesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Rør margarine og sukker godt sammen. Rør æggene i et af gangen. Rør mælk i skiftevis med kokosmel, mel og bagepulver.

Kom halvdelen af dejen i en velsmurt bradepande (30x20 cm). Fordel abrikosmarmeladen over og dæk med resten af dejen.

Skræl æblerne, skær dem i både og læg dem oven på dejen. Drys med kanel, tesukker og hakkede nødder.

Bages ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 45 min.

Kagen kan evt. fryses.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (9 stemmer)

Opskriften er vist 59483 gange,
og udskrevet 1292 gange.


Energi:
KJ total 22100 (5262 kcal)
KJ pr. Portion 22100 (5262 kcal)
Vægt ialt 1460 gram
Vægt pr. Portion 1460 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1513 KJ (360 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 21.3 gram
Kulhydrat 39.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu