Valnøddekage

Valnøddekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
3 æggeblommer
100 g.sukker
0.25 dl.kogende vand
100 g.hakkede valnødder
80 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
3 æggehvider
 
 Pynt:
75 g.overtrækschokoladeknapper
 nogle halve valnødder
 
Opskrift:
Pisk æggeblommer og sukkeret godt, kom vandet i og tilsæt de hakkede nødder. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen, pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen til slut.

Dejen fyldes i en velsmurt springform og bages i ovnen ved 170 grader på næstsidste rille i ca 45 min.

Tag kagen ud af formen og lad den køle af på en rist.

Pynt kagen med overtrækschokolade og evt, halve valnødder.

Kagen servers ledsaget af iskold flødeskum.





karakterer:
Opskriften er vist 35101 gange,
og udskrevet 856 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-02-18 14:12:17
Har i glemt at skrive smør el olie i opskriften?

  -   2017-11-07 17:09:54
Det var spild af gode valnødder. Kagen er ikke god.

  -   2016-09-30 22:04:41
Det er en ommmer, kagen er underlig og smager ikke godt

  -   2016-01-09 14:56:45
Det bliver en dejlig kage, når vandet bliver skiftet ud med citronsaft og skallen rives i. Jeg kom 160g valnødder i. Så er kagen fin.

  -   2009-07-31 10:38:57
Det er den dårligste kage jeg nogensinde har smagt.Den har en underlig smag og jeg kan ikke anbefale den til nogen.