Valnøddedessertkage

Valnøddedessertkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
5 æg
100 g.sukker
120 g.finthakkede valnøddekerner
40 g.rasp
4 dl.piskefløde
4 spsk.sherry
8 halve valnøddekerner
 
Opskrift:
Rør æggeblommerne med sukkeret. Bland hakkede valnødder og raspen. Pisk hviderne meget, meget stive og vend dem i dejen. Hæld den i en smurt, raspdrysset springform og bag kagen midt i en 200 grader varm ovn i ca 30 min. Flæg kagen når den er kold. Læg den sammen med flødeskum tilsat sherry. Pynt med noget af flødeskummet og halve valnødder. Kagen kan varieres med hasselnødder.


karakterer:
Opskriften er vist 14134 gange,
og udskrevet 298 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu