finthakkede valnøddekerner 120 g. finthakkede valnøddekerner
40
g.
rasp 40 g. rasp
4
dl.
piskefløde 4 dl. piskefløde
4
spsk.
sherry 4 spsk. sherry
8
halve valnøddekerner 8 halve valnøddekerner
Opskrift:
Rør æggeblommerne med sukkeret. Bland hakkede valnødder og raspen. Pisk hviderne meget, meget stive og vend dem i dejen. Hæld den i en smurt, raspdrysset springform og bag kagen midt i en 200 grader varm ovn i ca 30 min. Flæg kagen når den er kold. Læg den sammen med flødeskum tilsat sherry. Pynt med noget af flødeskummet og halve valnødder. Kagen kan varieres med hasselnødder.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 13839 gange, og udskrevet 296 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider