finthakkede valnødder 100 g. finthakkede valnødder
6
æggehvider 6 æggehvider
Creme: Creme:
100
g.
mørk chokolade 100 g. mørk chokolade
100
g.
blødt smør 100 g. blødt smør
2
æggeblommer 2 æggeblommer
50
g.
sukker 50 g. sukker
1
spsk.
Nescafé 1 spsk. Nescafé
2
spsk.
rom 2 spsk. rom
Opskrift:
Til bundene røres æggeblommer med flormelis og tilsættes reven chokolade og hakkede valnødder. Hviderne piskes stive og vendes i. Dejen kommes i en springform og bages ved 180 grader i ca. 50 min. Prøv med en nål om kagen er gennembagt. Til cremen smeltes chokoladen i vandbad, afkøles til stuetemperatur og røres jævn med det bløde smør. Æggeblommer, sukker, Nescafé og rom piskes over vandbad, tages af varmen og piskes videre i koldt vand til det er afkølet. Vend chokoladesmørret i æggeblommecremen, og der røres til det er jævnt. Del den kolde kage i 3 bunde. Fordel halvdelen af cremen mellem bundene og pynt med det resterende.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(37 stemmer)
Opskriften er vist 12379 gange, og udskrevet 192 gange.
Kommentarer
muammed - 2007-01-08 20:56:51 super god kage
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider