Upside-down cake

Upside-down cake, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
50 g.smør
50 g.florsukker
1 ds.ananasringe
1 ds.abrikoser
12-15 små svesker uden sten
200 g.smør
200 g.sukker
3 æg
275 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1.5 dl.Ananasjuice eller abrikosjuice
 
Opskrift:
Smelt smørret (50 g) og hæld det i en springform eller alu-form. Fordel smørret i formen og drys puddersukker på. Hæld saften fra ananas og abrikoser og lad dem dryppe fri for væde i en sigte. Læg frugten i ét lag i formen og passende mønster. Abrikoserne lægges med den buede side nedad. Rør sukker og smør smidigt. Rør æggene i, ét ad gangen. Bland mel med bagepulver og rør det i dejen sammen med saften. Fordel dejen over frugten. Bages på næstnederste rille i forvarmet ovn ved 175 grader i ca 45 min. Afkøles til lunken i formen og vendes derefter ud på et fad.


karakterer:
Opskriften er vist 8564 gange,
og udskrevet 202 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu