Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Upside-down cake

Upside-down cake, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.smør
50 g.florsukker
1 ds.ananas i ringe
1 ds.abrikoser
12-15 små svesker uden sten
200 g.smør
200 g.sukker
3 æg
275 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1.5 dl.ananassaft eller abrikossaft
 


Opskrift:

Smelt smørret (50 g) og hæld det i en springform eller alu-form. Fordel smørret i formen og drys puddersukker på. Hæld saften fra ananas og abrikoser og lad dem dryppe fri for væde i en sigte. Læg frugten i ét lag i formen og passende mønster. Abrikoserne lægges med den buede side nedad. Rør sukker og smør smidigt. Rør æggene i, ét ad gangen. Bland mel med bagepulver og rør det i dejen sammen med saften. Fordel dejen over frugten. Bages på næstnederste rille i forvarmet ovn ved 175 grader i ca 45 min. Afkøles til lunken i formen og vendes derefter ud på et fad.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7687 gange,
og udskrevet 167 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu