Sneglekage med kanel

Sneglekage med kanel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
20 g.gær
1.5 dl.lunken mælk
1 æg
25 g.smør
1 knsp.salt
250 g.hvedemel
 
 Remonce:
75 g.smør
75 g.sukker
1.5 tsk.stødt kanel
 
 Drys:
10 usmuttede mandler
 
Opskrift:
Smuldr gæren i en skål. Hæld mælken over og rør, til gæren er opløst. Bland æg, smør og salt i og ælt melet i lidt efter lidt. Slå dejen godt og lad den hæve med et tyndt viskestykke over i ca. 25 min. Rør smørret sammen med sukker og kanel. Slå dejen sammen og rul den ud til et rektangulært stykke på 40 * 18 cm. Bred remoncen over, drys halvdelen af mandlerne over og rul sammen til en roulade. Skær den i stykker på ca. 3 cm tykkelse og læg dem i en springform, 23 cm i diameter, side om side, så formen bliver fyldt. Drys med resten af mandlerne. Bag sneglekagen på næstnederst rille ved 200° i 12 - 15 min (eller længere) og køl den af på en bagerist. Server kagen nybagt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (22 stemmer)

Opskriften er vist 27138 gange,
og udskrevet 436 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jane_C  -  2010-11-27 13:52:08
Prøv også med fløde i stedet for mælk.

loise kristensen  -  2007-09-06 19:29:11
dine snegle kage er meget nemme og smager utroligt dejligt

NIl  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager total godt.

Bettina  -  0000-00-00 00:00:00
Lækker, lækker, minder om en kanelstang fra bageren, bare MEGET bedre. I stedet for sukker brugte jeg brun farin, og så kom jeg lige lidt creme oven på remoncen, mums hvor den smagte.