Smelt chokoladen og smørret ved svag varme.
Afkøl.
Pisk æg og sukker let og luftigt.
Bland mel og bagepulver.
Rør forsigtigt chokoladen i æggemassen.
Vend forsigtigt melet i.
Kom dejen i en smurt og strøet rund form 24 cm.
Sæt kagen midt i ovnen. Bag ved 200° i 12 - 15 min.
Lad kagen stå i formen til den er kold, gerne natten over.
Servér den med flødeskum.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(9 stemmer)
Opskriften er vist 5376 gange, og udskrevet 95 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider